Megteremtem a teret arra, hogy azt tegyem, amit tennem kell...
10. üveg ZÖLD/ZÖLD „Menj és ölelj meg egy fát”
Az üveg ajándékai: Jó vezetot mutat, aki a hatalmát pozitívan használja. teret ad mások tehetségének, jó példával mutat utat. A szíve vezérli, kiváló empatikus képességekkel rendelkezik. Optimista, mindig meglátja a dolgok jó oldalát. Kiváló hallgatóság, aki képes odefigyelni másokra. Független és becsületes. Szereti a természetet, gyakran végez természetvédo munkát. Lehet, hogy ökológus vagy természetbúvár. Megvan a képessége, hogy a helyzetet sok különbözo szemszögbol lássa, és képes a mások által képviselt perspektívák megragadására is.

Kihívások: Sokszor a múltban ragad, vagy a jövon töpreng, nehezen éli meg a jelent. Szívesen épít légvárakat. Kíváló ötleteihez a gyakorlati alap megteremtése idonként hiányzik. Lelki fejlodését visszavetheti, hogy nem áll elég stabil lábakon. Valaki, akiben a változásokkal szemben ellenállás van. A félelmek elengedése. Azt megtanulni, hogy adjunk, mielott elvárnánk, hogy kapjunk.

Amiben az üveg segíthet: Segít döntést hozni. Segít az önnállósodás folyamatában. Segít új helyünket megtalálni. Tér, irány, igazság. Az út. Teret ad. Harmóniába kerülni a természettel. Kitágítja a látókörünket. A becsületet és az igazságot erosíti bennünk. Segít abban, hogy észrevegyük, miféle változásokon megyünk keresztül. Csillapítja a lelki zavarodottság érzését, belso békét hoz.