Olyannak szeretem magam, amilyen vagyok...
11. üveg TISZTA/RÓZSASZÍN
Az esszénus üveg 1.
Az üveg ajándékai: Valaki, akinek tiszta az elméje és képes szeretet, melegséget és gondoskodást nyújtani másoknak és önmagának. fénnyel világítja meg az önmagában lévo szeretetet. Képes a feltétel nélküli önelfogadásra. Igen határozott személysiég. Melegség és szeretet árad belole. Megérto és gyöngéd. Másokkal mindig barátságos.

Kihívások: Önmagával szemben szigorú, túl sokat vállal. Nehezére esik elfogadni a feléje irányuló szeretetet. Meg van gyozodve önnön csalhatatlanságáról. Gyakran másokat okol saját szeretet-hiányáért. Elmerül a részletekben, nem látja saját hibáit. Túlságosan naív. Rejtett düh munkál benne.

Amiben az üveg segíthet: Segít a feltétel nélküli szeretet csatornájává vállni a világban. Melegség, lágyság, együttérzés. Megérezni mit is jelent a feltétel nélküliség. Segítségére lehet olyan noknek, akik szeretnének gyereket, de a fogantatással nehézségeik vannak. Tisztítás a tudatos elme számára. Segít megbocsátani önmagunknak és másoknak is. A noi betegségek gyökereihez jut el, így segít a menstruációs és egyéb problémák esetén. Megnyitja az önszeretet kapuját.