Minél több fényt engedek be, annál inkább képes vagyok változni...
15. üveg TISZTA/LILA Szolgálat az új évezredben
Az üveg ajándékai: olyan embert mutat, aki tisztán látja ki is o valójában. Gyógyító, segít másokon. Tudatossága lehetové teszi adottságai fejlesztését, akár belso árnyoldalainak megvilágításán keresztül. Határozott személyiség. Óriási szellemi erovel rendelkezik, ami gyakran hatalomhoz segíti. Kiváló médiumi képesség, de közben két lábbal áll a földön.

Kihívások: van, hogy nehezen lépi át a saját árnyékát. Önmagával szemben gyakran könyörtelen. Hajlamos rá, hogy elvonultan éljen és ezt azzal erosítse, hogy mártírként tünteti fel önmagát. Gyakran lekötik az anyagi lét nehézségei és ebbe olyan mértékben eltemetkezik, hogy nem látja a kivezeto, nem anyagi jellegu utakat. Gyógyulásra lehet szüksége.

Amiben az üveg segíthet: A lila, a változások harmonikus lefolyását segíti. Például kamaszkorban nem csak a testi színtu változások okoznak feszültséget a gyermekben, hanem az eddig összegyujtött jó és rossz tapasztalatok szintetizálása is szükséges. Lassan, fokozatosan ki kell alakítani a saját, belso értékrendet, amit a korábbi sikeres pillanatok és kudarcként megélt élmények befolyásolnak. Ebben a rendkívül érzékeny és sérülékeny idoszakban a lila védelmet ad. Megmagyarázhatatlan szomorúság, céltalanság és a létezés értelmében való kételkedés esetén is segít. A lila a kék és a piros keverékeként segít harmóniába hozni a bennünk lévo noi és férfi oldalt is, ami ebben az életkorba központi probléma lehet.
Hozzásegít, hogy felfedezzük saját gyógyító eronket. Megérteti velünk, hogy a körülményeinkért mi magunk teremtjük és elosegíti a felelosségvállalást. Csökkenti azt a kényszert, hogy másokat hibáztassunk saját életünk eseményeiért. A szülés élményét tisztábbá, érthetobbé teszi, enyhíti a vajúdás fájdalmait, elosegíti a tudatos szülést. Megszünteti az aggodalmakat. Egyensúlyba hozza a lényünk férfias és noies oldalát.