Minél inkább megértem életem értelmét, annál teljesebb életet élek...
16. üveg LILA/LILA A Lila Palást
Az üveg ajándékai: Olyan embert mutat, aki egy új irányba vezeto változást él át. Kapu elott ál, amin kész átlépni. Tudja, hogy élete mások életére is kihat. Kiváló segíto munkás lehet, aki dolgozhat pszichológusként, vagy hospis segítoként is. Érti, hogy a halál is csak egyfajta változás, lehet, hogy önmagának is volt halálközeli élménye. Tudja, hogy ez a felismerés egyedi ezért szeretné megosztani másokkal. Elegáns, megbecsült személy.

Kihívások: Olyan embert mutat, akinek lehetnek önpusztító hajlamai. Kihívás és szükség egyszerre, hogy szembenézzen elpalástolt haragjával vagy nehéz természetével, megértse, hogy lehetnek olyanok, akik ennek ellenére szeretik. Talán meg kell mérkoznie valamivel. Lehetséges, hogy meg kell tanulnia elfogadni a mély bánatot. Elofordulhat bosszúállás elszenvedése másoktól. Nem tud örülni.

Amiben az üveg segíthet: A változásban, átalakulásban. Segít megérteni a transzformációt, hogy milyen érzés „hagyni, meghalni dolgokat, hogy átalakulhassanak”. Szolgálat, gyógyítás, spiritualitás elkötelezodés esetében megerosítésként használható. Használata segít ráébrednünk, kik is vagyunk valójában, miért és mi célból vagyunk itt a Földön. A valódi béke keresése és megtalálása is az üveg ajándékai közé tartozik. Kigyógyít önpusztító hajlamainkból. Eloszlatja a változásoktól való félelmet. Ha gyermekek használják, segíthet legyozni az iskola iránti ellenérzést, félelmet.