Békét lélegzem ki és békét lélegzem be...
2. üveg KÉK/KÉK Béke üveg
Az üveg ajándékai: belso békét teremt. Olyan embert mutat, aki békeszerto, harmóniára vágyik. Jó kommunikáció jellemzi, aki képes kihasználni a kreatív kommunikáció lehetoségeit. Vezetoi képességei jók, így észrevétlenül és különösebb erofeszítés nélkül jut magas társadalmi poziciókba. Képes a dolgokra felülrol nézni. Szívesen segít másokon. Fogékony lehet a más világokból származó üzenetekre.

Kihívások: a hatalommal kapcsolatosan állandó kihívásai lehetnek (fonok, apa, vezeto). Akár úgy, hogy o él vissza a hatalmával, akár úgy, hogy folyamatosan úgy érzi rajta hatalmaskodnak. Gyermekkorában meghatározó élmény lehetett az apa vagy egy domináns anya. Kommunikációs nehézségei lehetnek melynek oka, hogy nehezére eshet kezelni az élet férfias oldalát. Állandó, nagyfokú energiahiány jellemezheti. Nehezen képes egyensúlyba kerülni. Fél az ismeretlentol. Kihívást jelenthet számára elfogadni és adni.

Amiben az üveg segíthet: megszilárdítani a kapcsolatot legbenso békés részünkkel, harmonikus forrásunkkal. Béketeljes kommunikációt hoz. Összekapcsol a tápláló feminin energiákkal. Stimulálja a kreativitást. Mélyíti a megérzéseket. Segít legyozni az ismeretlentol való félelmet. Bizalmat ébreszt. Javítja a beszédkészséget. Megérteti velünk a csend erejét és segít a beszéd és a hallgatás közötti egyensúly felismerésében. (Az okos tudja mit mondjon, a bölcs azt is, mikor ne szóljon.) Bizalmat és hitet ad.