Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. Megengedem magamnak, hogy létezzem...
23. üveg RÓZSA RÓZSASZÍN/RÓZSASZÍN, Szeretet és Fény
Az üveg ajándékai: Olyan embert muatat, aki másoknak szeretetet, melegséget és együttérzést nyújt. Szeretettel elfogadja önmagát, és ez által megtalálja a belso inspirációt és a határtalan bölcsességet. Fényt és szeretetet vetít az elme sötétebb zugaiba. Mindent megtesz azért, hogy jobban megismerje önmagát. Gyakran meditál, és tart önvizsgálatot. Eros egyéniség, ám ennek ellenére melegszívu, lágy, gyengéd és adakozó.

Kihívások: A félelemmel és gyanakvással járó szeretetlenség érzései; egy megvalósulatlan szeretetkapcsolat vagy szerelem miatt érzett frusztráció nehezíthetik a mindennapokat. Intolerancia, fölényesség vagy hatalmaskodás, és túlságosan határozott viselkedés jellemezheti. Belül gyakran bizonytalan. Szeretetigénye igen magas, mert mástól várja, amit csak o adhat önmagának.

Amiben az üveg segíthet: Használata segít visszaszerezni önszeretetünket. Erosíti a lágyság, együttérzés, intuíció, melegség érzését. Növeli a szeretet adásának és elfogadásának képességét. Segít feltétel nélkül szeretni. Segíthet tiszta vizet önteni a pohárba, foleg ha önképünkró1 van szó. Begyógyítja a viszonzatlan szerelem ütötte sebeket. Javítja kapcsolatteremto képességünket. Segít megszabadulni a fölösleges buntudattól. A klimax-szal járó lelki folyamatokon is átsegít. Magabiztossá tesz.