Békét küldök minden pillanatnak a múltban...
26. üveg NARANCS/NARANCS Éteri mento/Sokk mento/Tojás Tóbiás
Az üveg ajándékai: Független személyiséget mutat, aki mély bölcsességgel, ösztönös megérzésekkel rendelkezik. Nagyon jó meglátásai vannak, s ezeket felhasználja saját korlátainak átlépésére, hogy új kihívásoknak nézzen elébe. Elégedett, sot határtalanul boldog, derus ember. Okos és óvatos. Nagyon tud örülni, elragadtatott. Mély és harmonikus szexuális életet él. Szereti az állatokat.

Kihívások: A múlt elengedése szükséges. Szükséges az is, hogy tervet készítsünk a jelenre vagy a jövore vonatkozóan. A feldolgozatlan sokk bizonytalanság, döntésképtelenség erosödéséhez vezethet. Nehézségek a kapcsolatok terén. Lehet, hogy düh emészti vagy félelem kínozza a személyt. Szexuális nehézségek, esetleg sokkélmények. Talán épp egy karmikus feldolgozáson van túl, de lehet, hogy épp egy sokkélményt dolgoz fel. Hajlamos a függoségekre.

Amiben az üveg segíthet: Az üveg használata oldja a sokkélményeket, és következményeit minden szinten. Segít megtisztítani az éteri kaput. Mindenféle sokkra, foleg mély sokkélményekre jótékonyan hat. A törzs bal oldalán van az „éteri kapu”, melyen sokkhelyzetekben az „igaz aura” kilép. Ennek az üvegnek az energiája - ha a javasolt módon alkalmazzák – segíthet visszaállítani az igaz aurát eredeti helyzetébe. Állatoknak is hasznos lehet, különösen sokk miatti eszméletvesztés vagy altatás, mutét után (állatok esetében csak a hasra alkalmazzuk). Eredményesen kezelheto vele a depresszió. Segít legyoznünk mély, megmagyarázhatatlan félelmeinket. Segít megszabadulnunk testi, lelki függoségeinktol.