Boldog vagyok és biztonságban érzem magam. Tudom, hogy nem tudok semmit...
4. üveg SÁRGA/ARANY Napfény üveg
Az üveg ajándékai:kituno vezeto és szervezo, bölcsen használja hatalmát. Képes valóra váltani elképzeléseit. Örül az életnek. Tisztában van azzal, hogy a tudás öröm. Remek humora van és világosan gondolkodik. Komunikációja mások számára megvilágító ereju lehet. rengeteg mentális energiával rendelkezik, ezért sokat, szinte egész életében tanul.

Kihívások: gyakran mély félelmei vannak. lehetnek megalapozottak, vagy irracionálisak. Nem bízik önmagában így valójában másokban sem tud. Leginkább önmagára gondol, néha önzo, hörcsög természetu. Érzelmileg kiforratlan. Nem képes örülni. Hajlamos légvárakat építeni és azokhoz ragaszkodik. Gyakran túl kemény, túl kritikus másokkal. Van, hogy visszaél a hatalmával.

Amiben az üveg segíthet: Megnyitja a kaput a belso tudás és bölcsesség felé, ezáltal megerosíti az önértékelést, önbizalmat. Segít összehangolni a megérzéseket a mindennapok tennivalóival. A tanult tudás bölcs alkalmazását segíti. Segít felismerni és legyozni a fóbiákat ezáltal a bizalom, biztonság és öröm érzés erosödik. Oldja a depressziót, segít meglátni a fényt az alagút végén. Megnyugtatja az elménket és segít, hogy megállítsuk gondolati „mókuskerekünket”.