Igent mondok helyzetekre, körülményekre és az élet kihívásaira is...
40. üveg VÖRÖS/ARANY Az „Én vagyok” üveg
Az üveg ajándékai: Olyan, pozitív embert mutat, aki saját központjával kiegyensúlyozott, szoros kapcsolatban van. Megvan benne az a fajta ragaszkodásmentesség, amely lehetové teszi, hogy a belso bölcsesség megnyilvánuljon rajta keresztül. Mély bölcsességek tudója, s ez sugárzik minden cselekedetébol. Hosszú utat járt be és közel jár ahhoz, hogy lelke felébredjen „ezer éves álmából” és felismerje valódi önmagát. Amikor cselekszik, mérlegeli a következményeket mielott döntene. Teste lelke egészséges összhangban muködik. Üzleti téren sikeres. Rendszerint jó benyomást tesz másokra. Kreatív. Mindig felülbírálja tetteit.

Az üveg kihívásai: Mások tartanak tole, mert túl energikus, lendületes. Gyakran buntudat gyötri. Komoly harcokat vív a lelkében. Nem látja tisztán önmagát. Képtelen megállni, hogy ne ítélkezzen önmaga és mások fölött. Szexuális gondokkal küzdhet. Talán úgy érzi mindenki, félreérti. Lehet egy szorongásos személy; átélhet más negatív érzelmeket is, pl. harag, sértodöttség, frusztráció. Talán túlságosan manipulálható a biztonságérzet hiánya miatt.

Amiben az üveg segíthet: Használata elindítja, erosíti az önfelismerés, öntudatra ébredés folyamatát. Örömöt és inspirációt ad. Cselekedeteink gazdagabbá, teljesebbé válnak. Energiát ad belso bölcsességünk megtalálásához. A Tibeti üveg. Segít kapcsolatot teremteni a föld erejével, földel. A nemi energiákat átalakítja misztikus energiákká. (tantra) Segít helyesen értékelnünk a gazdagság fogalmát. Segít megszabadulnunk lelki gondjainktól, függoségeinktol. Használata ráébreszt, hogy felelosséggel tartozunk mások és elsosorban önmagunk iránt. Érzelmileg felnotté tesz. Megszünteti a buntudatot, segít leszoknunk arról, hogy másokban keressük a hibát. Gyógyítja a múlt sokkélményeit.