Örülök a tudásnak, amit megszereztem. Könnyedén élek...
42. üveg SÁRGA/SÁRGA Aratás
Az üveg ajándékai: Kedves, harmóniát sugárzó személyiség. Mozgása dinamikus, kiegyensúlyozott. Talán jó táncos, aki ismeri és szereti a testét. Együtt lélegzik a természettel, lételeme a napfény. Mindig megtalálja szerepét a társaságban. Rengeteg információt gyujt, s azokat jól használja tanulmányaiban, munkájában. Olyan embert mutat, aki megtalálta boldogságát, mely vidámsághoz és elégedettséghez vezet. Tudatában van önmagának, és nagy ismeretanyagot hordoz. Olyan értelmiségi személy, aki elégedettséget sugároz.

Az üveg kihívásai: Állandóan változatosságra vágyik, de belül nem változik. Mindent érteni akar, logikát keres mindenben. Boldogságigényét talán csokoládéval vagy egyéb édességgel pótolja. Lehetnek emésztési, étkezési problémái. A jövon rágódik, és sokat aggodalmaskodik. Pesszimista és bizonyos helyzetekben komoly gátlásokkal küzd. Önbizalmi, önértékelési problémái befolyásolhatják cselekedeteit.

Amiben az üveg segíthet: használata közben megtanuljuk megteremti a logikus gondolkodás és az érzelmek összhangját. Erosíti a melegség, gyöngédség érzését. Megszabadít félelmeinktol. Segít, hogy felelosséggel tudjunk dönteni. Hatással van az asztráltestre, segíthet túljutni az illúziókon. Segít, hogy visszataláljunk elragadtatott oszinte gyermeki lényünkhöz. Különösen jó a téli depresszió megelozésére vagy gyógyítására. Segít a Fénybe kerülni, napfényt hoz életünkbe. Hatásos vizsgák elott. Spontaneitást ad sok örömmel. Örömet, bölcsességet hoz. Az intellektus stimulációja.