Tápláló Fény árad felém. Teljesnek érzem magam...
48. üveg LILA//TISZTA Változás szárnyai
Az üveg ajándékai: Olyan embert mutat, akinek lételeme a szolgálat. Gyakran az egészségügyben dolgozik, lehet pszichológus vagy pszichiáter. Nagyon lelkes mindenben, munkájában is. Szívesen hallgat meg másokat, és türelmes. Mélyen hisz önmagában, lehet hogy vallásos. Ismeri élete valódi célját. Megadatott számára a valódi spiritualitás megélése. Jól kommunikál, és gyógyító jellegu szolgálatot végez.

Az üveg kihívásai: Gyakran félreértheto, amit tesz, vagy mond. Hajszolt, túl sokat vállal, nem pihen, és kevés idot fordít önmagára. Gyakran hallani tole „bárcsak...” kezdetu mondatokat. Hajlamos elvonultan élni. Nehezen aknázza ki tehetségét. Sok ki nem sírt könnye lehet elfojtva. Mikor a könnyek utat találnak, elindulhat a gyógyulási folyamat, és lelke békére lelhet.

Amiben az üveg segíthet: használata tisztára mossa érzelmi palettánkat. Spirituális tisztulást is hoz. Segít tisztáznunk dolgokat, hogy megértsük a szolgálat lényegét tudatos szinten. Átalakítja személyiségünket. Leszámol öngyilkos hajlamainkkal. Enyhíti a keseruség, kétségbeesés érzéseit. Segít megélnünk az élet apró örömeit, és önfeledten örülni azoknak. Lehetové teszi, hogy-csak az igazán fontos dolgokra összpontosítsunk. Enyhíti a gyász, magány érzését. Rendet teremt a zavarodott helyzetekben. Megindítja elapadtnak hitt könnyeinket.