Megnyitom magam az élet élvezete felé...
5. üveg SÁRGA/VÖRÖS Naplemente üveg
Az üveg ajándékai: Ero és lendület. Képes magával ragadni másokat, két lábbal áll a földön. Az emberek vonzódnak hozzá, keresik a társaságát. Karizmatikus, vezeto egyéniség. Lehet, hogy tanár. Renegeteg fizikai energiával rendelkezik. Szereti a kényelmet és élvezi az életet. Szexuálisan aktív életet él. Tudja ki o és eszerint cselekszik.

Kihívások: idonként hajlamos sötéten látni a dolgokat. Nehezére eshet testi vágyainak megélése. Nehezen vállalja valódi énjét, mert bizonytalan. Fél az elutasítástól, gyakran a megfelelés motiválja. Elfojtja haragját. Néha nehezen talál barátokat. Sokat rágódik a sérelmein.

Amiben az üveg segíthet: Segít a rendelkezésünkre álló energiát bölcsebben felhasználni. Segít kifejezni mindazt, ami a tudatos elménkben van. Segít a személyes ero pozitív felhasználásában. Elengedové, nagylelkuvé tesz. Segíti a tanulást. rendzsrezést. Támogat, hogy feldolgozzuk a mélyen bennünk lappangó haragot. Oldja a félelmeket és örömet hoz. Javítja a kapcsolatteremto képességet.