Békével a lelkem legmélyén azt mondom: „Legyen meg a Te akaratod...”
50. üveg HALVÁNYKÉK/HALVÁNYKÉK
El Morya
Az üveg ajándékai: Önzetlen és elkötelezett embert mutat, aki harmóniában van élete céljával, együtt teremti életét a Teremtovel. Eros hite, bizalma van, hisz önmagában és Istenben is. Misztikus képességekkel rendelkezhet, életét és személyiségét áthatja a szeretet. Kiválóan képes kapcsolatot teremteni. Jártas lehet a numerológiában, asztrológiában és más titkos tanokban. Intelligenciája igen magas. Képes megbocsátani, nem haragtartó. Nyugodt ember, aki belso békét talált. Békés és a Felsobb Akarat szerinti kommunikáció jellemzi. Tiszta, világos gondolkodású.

Az üveg kihívásai: Olyan embert mutat, akinek a múltban kihívásai lehettek az apával vagy más hatalmi személlyel kapcsolatban. Talán elutasították, ezért most bizalmatlan a férfi modellel szemben. Gátlásos, szorongó, nem találja a helyét és a belso békét. Nehezen találja az egyensúlyt a ragaszkodás és a mindent megengedo szeretet között. Depresszióra, magányra hajlamos, mert úgy érzi ot sosem szeretik eléggé. Nehézségei lehetnek az elengedéssel és az érzések kifejezésében. Feladata az önmagára fordított gondoskodás kiegyensúlyozása, mert ez lehet túl sok vagy túl kevés.

Amiben az üveg segíthet: Segít megélni az élményt, amikor kijelentheted: Legyen meg a Te akaratod! És legalább egy idore elengeded életed mindenáron való irányítását. Megmutatja életünk valódi feladatát, és a távolabbi célokat. Tisztít, ezáltal csiszolja Fényünket. Használata során békét teremt lényünk férfi oldalával. Mély békét, elégedettséget hoz életünkbe. Amikor feszültek, ingerültek vagyunk, nyugtató hatású. Oldja a kommunikációs blokkokat. Megszabadít gátlásainktól. Segítségével bátran vállalhatjuk spiritualitásunkat.