Olyannak látom a dolgokat amilyenek valójában. Elengedem a szorongást és a félelmet...
51. üveg HALVÁNYSÁRGA/HALVÁNYSÁRGA Kuthumi
Az üveg ajándékai: Igazi szellemi harcost mutat az üveg. Intellektusa csillogó, mindig megleli a dolgok fonalát, könnyen követi az eseményeket. Rugalmas, független személyiség. Jó Mester, mert nem manipulálja tanítványait. Mindenkire ösztönzo hatással van. Saját maga irányítja sorsát. Valószínuleg szereti a számokat, érti a matematikát, a numerológiát. Folyton tanul és sokat tanít. Egyensúlyra törekszik, nem turi a diszkriminációt, képes kiállni mások jogaiért is.

Az üveg kihívásai: olyan személyt mutathat, aki rengeteg félelemmel küzd. Fo1eg a jövon aggódik, ezért nem élvezi a jelent. Túl nagy hangsúlyt fektet a tanulásra, a megszerezheto tudásra, ezért nem hallgat saját bölcsességére, megérzéseire. A túl sok rendszerint egyszerre áramló információ áradattói egyre zavarodottabbá válhat. Nem képes tárgyilagos maradni, gyakran harcol ok nélkül. Legtöbbször döntésképtelen. Eros a kontroll igénye az élete és mások felett. Ezt szabályok felállításával próbálja elérni.

Amiben az üveg segíthet: A szerzett, tanult tudást bölcsességgé nemesíti. Segíthet megérteni és közvetíteni az energiát az Angyaloktól az embereken keresztül a Dévákig. Segít tisztán látni, tisztázni helyzeteket, megérteni azt, hogyan muködik a világ, és ebben hol a helyünk. Misztikus tanulmányok esetén nagyon hasznos. Segít befelé figyelnünk a „tankönyvek” helyett, élni. Rugalmasabbá teszi a gondolkodásunkat. Felszabadítja humorérzékünket, segít nevetni. Rengeteg régi félelemtol szabadulhatunk meg segítségével. Enyhíti az emésztési zavarokat.