Olyannak szeretem magam, amilyen vagyok, nem annak, aki szeretnék lenni...
52. üveg HALVÁNYRÓZSASZÍN/HALVÁNYRÓZSASZÍN Lady Nada
Az üveg ajándékai: Aki ezt az üveget választja, az a szeretet Mestere. Képes feltétel nélkül adni, és a szeretet elfogadásával sincsenek nehézségei. Igazi reformer. Idealista, humanista, elkötelezett környezetvédo. Mindig megvizsgálja a dolgokat mások szemszögébol is. Törodik embertársaival, lehet hogy humanitárius mozgalom tagja. Mindig megérzi, ha környezetében valakinek szeretetre van szüksége. Fogékony, intuitív ember. Képes a szeretet által spirituálisan növekedni

Az üveg kihívásai: Akkor is ad, ha semmit nem kap cserébe ezért. Hagyja magát kihasználni, késobb pedig panaszkodik, vagy nem érti miért olyan kimerült. Képtelen nemet mondani. Hamis illúziói vannak a szerelemrol. Lehetnek kritikus, gyanakvó, sot féltékeny hajlamai. Nyitott lehet az érzelmi zsarolásra. Az üveg kiválasztása utalhat arra is, hogy sok bennünk a harag, sértodés vagy frusztráció intenzív érzései miatt a keseruség. Az ilyen ember nem képes hátralépni, és tárgyilagosan figyelni. Vagy nem képes az elengedésre, nehezen bocsát meg.

Amiben az üveg segíthet: Megtanít kifejezni a feltétel nélküli szeretetet. A belso hang. Gyógyítás mély szeretettel minden szinten. - Meggyorsítja a spirituális növekedést a szeretet adásának és elfogadásának képességén keresztül. Segíti a meditációt, gyorsítja a lélek ébredését. Csillapítja nyugtalan elménket. Fejleszti a koncentrációs képességet. Megnyitja a megérzések kapuját. Megkönnyíti az anyaság, noiesség elfogadását. Enyhíti azokat a szenvedéseket, melyeket noi oldalunk élt át. Fejleszti önbecsülésünket. Ez a kombináció a harmadik szemhez és a zenéhez kapcsolódik; erosítheti a zene értésének élményét.