Képes vagyok döntéseket hozni, mert tisztábban látom az utam. Úton vagyok az igazság felé...
53. üveg HALVÁNYZÖLD/HALVÁNYZÖLD Hilarion
Az üveg ajándékai: Igazi tudósra utal, akinek nagyon jó memóriája van. Ítéloképessége kiváló. Térben és idoben otthon érzi magát. Mindig megtalálja a megfelelo helyet a megfelelo idoben, mások talán szerencsésnek tartják ezért. Egy igaz ember, akinek nagyon fontos a becsület. Képes az elengedésre, a múltat maga mögött hagyni és továbbhaladni, hogy felfedezze, ami elotte áll: az Utat, az Igazságot, és a Fényt.

Az üveg kihívásai: Gyakran érezhet buntudatot és féltékenység, irigység gyötrik. Állandóan attól fél hogy becsapják, bizalmatlan. Talán túl merev, nehezen alkalmazkodik. Nagy szüksége lehet arra, hogy feldolgozza frusztrációit. Hajlamos lehet elszigeteltségbe vagy önámításba kapaszkodni. Lehet, hogy kedveli a vitatkozást és a konfliktusokat.

Amiben az üveg segíthet: Az üveg maga az Út, az Igazság, és az Élet. A kulcs, mellyel kinyílnak a kapuk. Új irányt és új teret tudunk megadni magunknak, egy tiszta, egyértelmu irányt Szinkronicitást hoz életünkbe. (Jó idoben, jó helyen lenni.) Segít, hogy több oldalról lássunk egy helyzetet. Csillapítja a buntudatot. Megszünteti a tériszony és a bezártság érzés lelki gyökereit. Csillapítja a dühöt és a féltékenységet. Hatásos bármilyen technika esetében, ami a testen belüli térérzetet fokozza. Segít olyan helyzetekben, amikor tömeg vesz körül és ezt huzamosabb ideig kell elviselnünk.