Megértem, hogy nincs szükség a szenvedésre...
54. üveg TISZTA/TISZTA Seraphis Bey
Az üveg ajándékai: Filozofikus lélekre utalhat, akinek határozott elvei vannak. Megérti a szenvedést, a konfliktusokat, a fájdalmat és ezáltal erosödik, növekszik belsoleg. Világosan, egéyrtelmuen gondolkodik, érzéseit igyekszik tisztán kifejezni. Megérti a dolgok miértjeit, látja az okokat a dolgok mögött. A tiszta színben a szivárvány minden színe megtalálható, ezért az ilyen emberekre Vicky, az Aura-Soma alapítója azt mondta: „szivárványharcos”.

Az üveg kihívásai: Utalhat olyan emberre, aki szeret szenvedni, mártír szerepet vállalni. Nagy fájdalmai, drámái lehetnek. Sok könny rejtozik lelkében, melyeket önmaga elott is titkol, nem sírja ki oket. A múltját szeretné elfelejteni. Szüksége van rá, hogy szembenézzen saját, valódi színeivel. Hajlamos rejtozködni, saját magával szemben sem oszinte.

Amiben az üveg segíthet: Tisztít és méregtelenít minden szinten. Segít újrakezdeni, mintha egy tiszta, fehér lapunk lenne. Segít másként látni dolgokat. Fényt vetít a dolgok lényegére, melyek talán nem is pont úgy vannak ahogy gondoltuk. Ezáltal tisztázni tudjuk a helyzeteket. Segíthet megszabadulnunk múltbéli fájdalmaktól, félelmektol. Fénnyel tölti fel testeinket, megtisztítja az aura rétegeit. Kiválóan segíti a böjt folyamatát. Megerosít, ezáltal megadja a döntés szabadságát. Enyhíti túlzott elvárásainkat magunkkal és másokkal szemben is. Megindítja elapadt könnyeinket, ezáltal érzelmileg felszabadít, enyhíti a feszültséget. Rávilágít szenvedéseink értelmére.