Ráébredek a szeretetre a testemben...
55. üveg TISZTA/VÖRÖS Krisztus
Az üveg ajándékai: Olyan emberre utal, aki az igazság és a spirituális fejlodés elkötelezett híve. Noha rendkívüli bölcsességgel rendelkezik, ezzel sohasem dicsekszik. Képes komoly áldozatokat hozni valamely magasabb cél érdekében. Gyakran vállal olyan feladatokat, melyekért semmit sem kér cserébe. Reálisan szemléli a világot. A noi egyenjogúság harcosa. Szexuálisan kiegyensúlyozott. Túljutott a szenvedésen, új belso energiát talált. Szeret élni.

Az üveg kihívásai: Aki választja, abban rengeteg múltbéli harag, düh, sérelem lehet a felszín alatt. Fél az anyagi veszteségtol Egyrészt szeretne megvilágosodni, vagyis megszabadulni földi kötöttségeito1, másrészt viszont nagyon kötodik az anyagi javakhoz, élvezetekhez. Túlságosan feszült. Képes lehet megszabadulni érzelmi gátjaitól, ha megengedi önmagának, hogy gyengének lássák néha

Amiben az üveg segíthet: Használata fejleszti az önfeláldozó szeretetet. Segítségével kapcsolatba kerülhetünk saját belso forrásunkkal. Ápolja képességünket, hogy szem elott tartsuk életünk értelmét, és azt meg is valósítsuk. Felfedi az önmagunkban rejlo lehetoséget és önmagunk elfogadásának képességét, de mindezt tárgyilagosan, mintegy semleges nézopontból szemlélve. Segít, hogy biztosabban álljunk a földön. Vezeto beosztású emberek gyakran választják és használják ezt az üveget, segítségével szerényebbé válnak. Oldja a haragot és a frusztrációt. Megtisztítja gondolatainkat. Segít feldolgoznunk gyerekkori sérelmeinket. Méregtelenít, és szexuális gondok esetén is hatásos. Segít, hogy elengedjük a visszavágás igényét olyan helyzetekben, ahol sértettnek érezzük magunkat.