A múlt minden negativitása átalakul az engem körülölelo lila Fényben. Inspirálva érzem magam...
56. üveg HALVÁNYLILA/HALVÁNYLILA
St. Germain
Az üveg ajándékai: Elkötelezett reformerre és kituno tanítóra utalhat a választás. Sziporkázó humora van, élvezettel szórakoztat másokat. Intellektusa kituno. Tudja mikor kell alárendelnie magát céljainak. Amikor valahol megjelenik, mindig kedvezo fordulatot vesznek a dolgok. Rendszeresen edzi testét, nagy hangsúlyt fektet a harmóniára, a szépségre. Szeret utazni, szereti a változatosságot. Mindig a jelenben él, ezért nem terheli múltja. Spiritualitásával példamutató életet él. Szeretetteljes és békés ember. Egy érzékeny gondolkodó, spirituális tanító és gyógyító.

Az üveg kihívásai: Szomorkás, gyakran magányos lehet. Hajlamos a mártír szerepét játszani, s közben azt gondolja neki több járna az élettol. Ellenáll a változásoknak, kapaszkodik a múltjába. Rabja a szokásainak, ezt elegánsnak tartja, pedig csak korlátokat épít. Negatív gondolatokban merülhetett el, s nem tudja ezektol megszabadítani magát. Szükséges megvizsgálnia, miért nem fogadja el önmagát a legmélyebb szinten. Maximalista, sokat vár el magától és másoktól.

Amiben az üveg segíthet: A negatívitás megszüntetése minden szinten. Az átalakulás katalizátora. Belso békét teremt. Segít megszabadulnunk berögözött szokásainktól. Erosíti misztikus képességeinket. Segíti a meditációs gyakorlatot, erosíti misztikus képességeinket. Finomítja megérzéseinket. Humorral, nevetéssel tölt fel. Enyhíti kritikai hajlamainkat.