Bármit teszek, a szeretet növekszik bennem...
6. üveg VÖRÖS/VÖRÖS Energia üveg
Az üveg ajándékai: Eros és bátor. A legnehezebb idokben is kitart amellett, akit szeret. Energikus és életeros. Embertársaira magnetikus vonzást gyakorol. Szereti az életet, jól boldogul az anyagi világban. Az anyagiakkal nincsenek problémái. Boldog, elégedett és sikeres.

Kihívások: Túlságosan ragaszkodhat az anyagi javakhoz. Elofordulhat, hogy visszaél személyes vonzerejével. Kerüli a felelosségvállalást, foleg a pénzügyi dolgokkal kapcsolatban. Gyakran dühös és frusztrált. Érezheti magát nagyon lemerültnek. Kényelmes. Nehezére eshet nemet mondani. Gyakran kerül „minden mindegy” állapotba.

Amiben az üveg segíthet: Segít abban, hogy megérezzük a szeretetünk erejét és eszerint cselekedjünk. Ha kell, akár önfeláldozással is. Erosen energetizál. A szeretethez szükséges alapenergiát adja. Teljes kimerültség esetén lehet hasznos. Fejleszti az önismeretet és a gyakorlati érzéket. Gyógyítja a viszonzatlan szerelem ütötte sebeket. Támogat, hogy többet tudjunk nyújtani a kapcsolatainkban. Segít felismerni, hogy mire vágyunk valójában szívbol.