Nincsenek határaim és akadályaim. Tisztán látom a helyzetem...
60. üveg KÉK/TISZTA Lao Ce és Kwan Yin
Az üveg ajándékai: Olyan embert mutat, aki az által, hogy nem cselekszik képes valódi bölcsességet találni. Szellemi lény, aki meditációiban, álmában végtelen utakon kóborol. Képes a dolgokat mindig a leheto legjobb szempontból vizsgálni. Öröm vele beszélgetni. Nagyon jó tanácsadó, aki gyakran már azzal is segít, hogy meghallgat. Tisztában van önmagával. Pontosan ismeri lehetoségeit és korlátait. Egyaránt képes adni és kapni. Megvan benne a tisztaság érzései kifejezéséhez. Békével fogad el bármit.

Az üveg kihívásai: lehetséges, hogy túl sokat ad, ezért túlhajszolt, és képtelen a pihenésre. Gyakran úgy érzi, kicsúszik lába alól a talaj. Titkolja képességeit, mert fél hogy „furcsának” találják. Nehezen fejezi ki érzéseit, ezért gyakran magányos. Hajlamos a depresszióra, szomorúságra. Hajlamos elveszni a részletekben.

Amiben az üveg segíthet: Segít megtalálnunk a csöndet, ahol megérthetjük életünk értelmét. „Minél békésebbé válsz, annál több tisztaságot találsz.” Megszabadít korlátainktól. Felszínre hozza a tudatalattiban rejtozo sérelmeket, s ezáltal segít megszabadulnunk szenvedéseinktol. Megkönnyíti a folyamatot, hogy szembenézzünk önmagunkkal. Erot ad, hogy megfogalmazzuk érzelmi nehézségeinket. Nyugtató hatású. Segít, ha beszéddél, kommunikációval kapcsolatos nehézségekkel küzdünk.