Hálával a szívemben haladok az élet áramlásával
62. üveg HALVÁNYTÜRKIZ/HALVÁNYTÜRKIZ
Maha Chohan
Az üveg ajándékai: Olyan embert mutat, akinek egész életét az inspiráció, az ihlet és a megérzések irányítják. Kapcsolatban áll Belso Mesterével. Nagyon jól képes kifejezni érzéseit mind szavakban, mind muvészetek útján. fest, énekel, táncol, tehetséges ember. Mégis szerény és alázatos. Ahol tud, segít. Kedveli az ásványokat, jól ismeri oket. Lételeme a tenger, és a tiszta levego. Szoros kapcsolatban áll tudatalattijával. Jó számítógépes szakember vagy író, eloadó. Képes meghallgatni másokat, és tanácsaival segíteni oket.

Az üveg kihívásai: Gyakran bünteti önmagát ok nélkül. Fél teret adni érzéseinek, úgy érzi, nevetségessé válhat. Hajlamos a csalódásokra, mert illúziói vannak az emberekkel kapcsolatban. Semmit nem fejez be, mert mindent akar egyszerre. Korlátozzák saját elvei, megszilárdult, szinte megfagyott érzései. Nehezen szabadul a múlt szívügyeitol. Szinte képtelen beszélni az érzéseirol.

Amiben az üveg segíthet: Kapcsolatot teremt az intellektus és a spiritualitás között. Támogatja a kreativitást és érzelmi életünk kifejezését. A tanítók tanítója. A szív szaván keresztül tanít. Megszabadít félelmeinktol, régi beidegzodésektol. Lehetové teszi, hogy magasabb szintre lépjünk, ahonnan tisztábban látjuk saját helyzetünket. Javítja a külso-belso párbeszédet. Oldja gátlásainkat. Kreativitással, teremto erovel tölt fel. Átlendít a múlt akadályain. Enyhíti szerelmi csalódásainkat, hogy újra meg merjük nyitni szívünket. Erosíti az összetartozás érzését. Segít, hogy felelosséget vállaljunk gondolatainkért, érzéseinkért.