A megfelelo helyen vagyok a megfelelo idoben, és helyesen cselekszem...
63. üveg SMARAGDZÖLD/HALVÁNYZÖLD Djwal Khul & Hilarion
Az üveg ajándékai: Nyitott szellem, folyton kutat és fejlodik. Felvállalja az igazságot akkor is, ha néha ez kellemetlen. Mindig a megfelelo helyen van a megfelelo idoben. Sikeres ember, aki élvezi munkája gyümölcsét. Minden helyzetben megtalálja a megfelelo választ. Jó döntéseket hoz, mert több szemszögbo1 képes megvizsgálni a dolgokat. Idealista, közben mégis két lábbal áll a földön. Adakozó, segítokész, akit érdekel az idegenek sorsa is. Szívesen vesz, részt tudományos kutatásokban az emberiség céljaiért. Képes nagy érzéseket integrálni, és mások érzéseire hangolódni. Nagyon kitartó, tudja hová tart, és hogyan juthat el oda.

Az üveg kihívásai: Hajlamos sötéten látni a dolgokat. Sokszor érzi magát bezárva, korlátozva. Elutasítja az új ismereteket, úgy érzi, eleget tud, talán többet is másoknál. Nehezen osztja be az idejét, mindig kapkod, rohan. Úgy érzi, elkésik valahonnan. Gyakran zavarodott, nehezen hoz döntéseket.

Amiben az üveg segíthet: Segít megérteni életünk feladatát. Bátorságot ad minden szinten, segít újra kezdeni és megnyitja a szívet. Békét hoz életünkbe és a szinkronicitás élményét. Segít „megfelelo helyen lenni a megfelelo idoben”. Enyhíti a bezártság-érzéssel, tériszonnyal kapcsolatos nehézségeket. Megnyitja az öröm kapuját, hogy szabadnak érezzük magunkat. - Segít úrrá lenni félelmeinken.