Az igazság bennem van. Érzem, ahogyan a föld energiája megnyilvánul szívemben...
64. üveg SMARAGDZÖLD/TISZTA Djwal Khul
Az üveg ajándékai: Olyan embert mutat, aki szenvedélyesen kutatja az igazságot. Tisztában van vele, hogy csupán egyetlen dolog állandó, a változás maga. Flexibilis, hajlékony, alkalmazkodóképessége kiváló. Tudja, hogy az egész élet tanulási folyamat. Saját maga irányítja sorsát, de hisz az elrendeltetett végzetben. Érdeklik a természettudományok, az asztrológia. Kutató elme. Misztikus képességeit az emberiség szolgálatában használja. Életét az együttérzés és a szeretet vezérlik. Az igazság elkötelezett híve.

Az üveg kihívásai: Nagyon fél a csalódásoktól. Kötodik anyagi javaihoz, ezért fél a változásoktól. Gyakran érzelmi alapon dönt, ezért becsaphatják, s ettol bizalmatlanná válik. Érzelmileg sérülékeny, mert múltbéli rossz tapasztalatait nem engedte el. Tisztáznia kell szívügyeit, s elsosorban önmagához kell oszintének lennie ahhoz, hogy megértse szenvedései okát.

Amiben az üveg segíthet: Segít elfogadnunk és megértenünk a változásokat. Megérthetjük általa az objektív igazságot a szubjektív vélemény helyett. Megtisztítja személyes terünket, így tisztábban érthetjük a valódi irányt és célt. Segít megértenünk az élet körforgásának, (születés és a halál) értelmét. Segít, hogy tapasztalataink által jobban használjuk bölcsességünket. Új irányt és célokat találhatunk általa. Segít oszintébbnek lennünk magunkhoz és másokhoz is. Oldja a dühöt és a feszültséget. Megtisztítja tudatalattinkat. Érzelmi változásaink során biztonsággal, bizalommal tölt fel. Hasznos azoknak, akik az élet rejtett misztikumait, szimbólumait kutatják: asztrológusoknak vagy a színek mélyebb jelentését kutatóknak.