A polaritásban megtalálom életem egyensúlyát...
69. üveg MAGENTA/TISZTA Harangszó
Az üveg ajándékai: Egy karizmatikus, sikeres embert mutat, akinek Fénye sugárzik. Szeretet és részvét árad belole. Kreatív személy, aki megtölt minden apró dolgot a rajta keresztüláramló szeretettel. Lételeme a család és a kisebb közösségek. Ismeri élete valódi célját, s mindent megtesz ennek megvalósulása érdekében. Gyakran támogat karitatív szervezeteket, rengeteget segít családjának, barátainak is.

Az üveg kihívásai: Meglehetosen szélsoségesen viselkedhet, gyakran annyira segíteni akar másokon, hogy rájuk telepszik. Nem elégedett a felé irányuló szeretettel, ezért gyakran sérül. Nehezen látja tisztán saját helyzetét, sokszor ok nélkül szenved. Régebbi szenvedéseit még nem dolgozta fel. A ki nem sírt könnyek kifakítják a szívét.

Amiben az üveg segíthet: Felébreszti a szeretet erejét. Segít tisztán látni vágyainkat. Egyfajta dinamikus, tisztító szeretetet ébreszt. Segíthet bennünket arra összpontosítani, ami elottünk áll. Fegyelmezetté tesz, erosíti az önkontrollt. Segíti a családi és baráti konfliktusok helyreállítását. Betölti az érzelmi viharokat követo urt. Segít helyreállítani életünket nagy krízisek után. Felhozza lelkünkbol a mélyen eltemetett fájdalmakat, hogy örökre megszabaduljunk tolük. Különbözo elfojtásokkal kapcsolatos szexuális problémákon is képes javítani.