Megnyílok az öröm felé és látom, hogy a Fény keresztül árad rajtam...
70. üveg SÁRGA/TISZTA Tündöklo látomás
Az üveg ajándékai: Oszinte ember. Érzékeny és okos. Nagyon érdekli a történelem, a múlt, a filozófia. Sokat tanul, fejleszti képességeit. Szeret meditálni, igyekszik mindig tisztán gondolkodni, tisztán értékelni a helyzeteket. Tisztán látja önmagát is. Türelmes másokkal szemben. Misztikus tapasztalatokkal rendelkezik, melyeket szívesen oszt meg. Intelligens személy, aki érti a szenvedés lényegét, így képes másoknak segíteni.

Az üveg kihívásai: Aki ezt az üveget választja azt, félelmek és szorongások gátolhatják, hogy élvezze azt, amit az élet nyújthat. Nem engedi másoknak, hogy „átlássanak rajta,” bizalmatlan. A saját félelmei azok, melyek a legtöbb szenvedést okozzák. Nem használja ki képességeit, gyakran él visszavonult életet. Idonként kérkedik tudásával. Kioktató, sokszor túlértékeli önmagát.

Amiben az üveg segíthet: Segít megélnünk a tisztánlátás élményét. Örömöt hoz személyes gondolati fejlodésünkbe. A tanulás, valódi fejlodés élményét segíti elo. Kapcsolatot épít más dimenziókkal. Örömet, vidámságot, humort csempész életünkbe. Hatásos különbözo zavarodott érzelmi helyzetek megoldására. Enyhíti a magány érzését, önelemzésre késztet. Segít feldolgozni a tanult információkat, így vizsgák elott nagyon hatékony.