A csendben meghallom Isteni énem...
71. üveg RÓZSASZÍN/TISZTA Esszénus üveg 2.
A lótusz ékköve
Az üveg ajándékai: Jó megérzései vannak, nagyon érzékeny ember. Kreatív, és empatikus. Született ápoló, rendkívül segítokész. Kedves és figyelmes. Legtöbbször önzetlenül viselkedik. Érti, hogy önmaga formálja életét. Kitartó, huséges. Képes segítséget, szeretetet nyújtani és ebben a földrajzi távolság sem akadály számára. Elfogadja, ismeri önmagát. Tele van mások iránti szeretettel, törodéssel és melegséggel. Körültekinto, alapos ember, aki megbékélt önmaga feminin aspektusaival. Az anyaság, a noiesség számára szent dolog.

Az üveg kihívásai: Gyakran úgy érzi, nem szeretik. Nem szereti a vizsgahelyzeteket, ilyenkor elbizonytalanodik. Önbizalmi nehézségekkel küzd. Nem tanul a hibáiból, újra és újra kiszolgáltatja érzéseit. Nem gondoskodik saját igényeirol, s ennek következtében sokat szenved. Visszatartja könnyeit. Attól fél, hogy nem ismerik el. Hajlamos letagadni érzéseit, mert fél hogy mások kihasználják. Küzdhet a harag és sértodöttség témáival.

Amiben az üveg segíthet: Önmagunk elfogadása. Lágy óvás, törodés érzését adja. Tiszta szeretet közvetít. Megszabadít félelmeinktol, melyek a megélhetéssel, életben maradással kapcsolatosak. Erosíti a noi erényeket, mint az intuíciók, empátia, beleérzo képesség, befogadókészség. Fokozza érzékenységünket. Erosíti az önmagunk iránt érzett szeretetet. Növeli öngyógyító és gyógyító eronket. Oldja a magánytól való rettegést. Gyöngédebbé teszi szexuális életünket.