Boldog vagyok, mert néha nevethetek önmagamon. Örömmel figyelem az iróniát, mely kifejezodik rajtam keresztül...
73. üveg ARANY/TISZTA Chang Cu
Az üveg ajándékai: Független, alkotó személyiség. Végtelenül tudatos, eros szellem. Képes formába önteni misztikus tapasztalatait. Igazi Mester. Jól kezeli félelmeit, tisztán érti oket. Rengeteget dolgozik azon, hogy egyre jobban ismerje önmagát és a világegyetemet. Képes nagyon jó hangulatot teremteni maga körül, szereti szórakoztatni környezetét. Megértette, hogy annál gazdagabb, minél többet ad másoknak. Valaki, aki tudatában van a bölcsességnek, és megvan a tisztánlátása ahhoz, hogy jól hasznosítsa azt.

Az üveg kihívásai: Féltékenység és irigység gyötrik. Túlságosan materialista, sokat ad a külso értékekre és ez a belso értékek rovására megy. Rejtett, mély félelmek okozzák zavarodottságát. Mindenben a tökéletességet keresi, nem éri be az élet által felkínált apró örömökkel. Önbizalmi nehézségei lehetnek gyermekkori sérülésekbol adódóan.

Amiben az üveg segíthet: Segít mélyre nézni, és mélyen megérteni. Minél több bölcsesség jut a tudatos elmébe, minél tisztábban látunk, annál több Fény ragyog életünkben. Segít megemészteni minden felénk áramló dolgot úgy információt, mint érzéseket vagy ételt. Segíti az élmények integrációját. Ráébreszt arra, mi az, amit igazán tudunk, tudhatunk. Segíti az egészséges önbizalom kialakulását. Elvezet a belsonkben ragyogó Fényhez. Segít, hogy tisztábban lássuk az élet misztikus oldalát. Élesíti ítéloképességünket. Megszünteti a folytonos kritikai hajlamot. Erot és önbecsülést ad. Önállóságra, önálló gondolkodásra késztet.