Képes vagyok arra, hogy olyannak szeresselek amilyen vagy...
76. üveg RÓZSASZÍN/ARANY Bizalom
Az üveg ajándékai: finom lélek, kedves, szerény. Képes együtt haladni az élet áramlásával. Sikeres, de nem öntelt. Rendkívül következetes. Képes erosen összpontosítani céljaira és megvalósítja azokat. Mindent hajlandó megtenni annak érdekében, hogy bölcsebbé, tudatosabbá váljon. Elszánt, és bízik önmagában. Végtelen sok szeretet munkálkodik benne, jó szándékú. Fontosnak tartja az oszinteséget, és mindig tisztán fejezi ki önmagát. Eloszeretettel nyúl az osi tanítások felé, merít a múlt értékeibol. Egy körültekinto személy, aki önmaga központjában szilárdan áll. Együttérzo és jó kedélyu. Olyan, akivel mindenki élvezi az együttlétet, mert szeretetteljes és gondoskodó.

Az üveg kihívásai: Szigorú, magának való. Gyakran szétszórt, túl sokfelé figyel. Úgy véli sokkal többet ad, mint amennyit kap. Bizalmatlan, gyanakvó. Sokszor úgy érzi mindenki ot bántja. Fél kimutatni az érzelmeit, nehezen lesz szerelmes. Annak szükségessége, hogy elengedjük a mélyen rejlo zavarodottságot, félelmet és szorongást, hogy a helyét megtölthesse az önmagunkra való odafigyelés és törodés. Intenzív frusztráció akadályozza, hogy a bennünk rejlo bölcsességgel kapcsolatba lépjünk.

Amiben az üveg segíthet: Önszeretet által elérhetjük céljainkat. Segít elengedni a régi dolgokat, megérteni az új bölcsességet. Segít kapcsolatba lépnünk múltunk sérelmeivel, hogy azokat felismerve képessé váljunk elengedni oket. Önbecsülést ad. Felfedi a lélek mélységeit. Erosíti a bizalmat. Kiegyensúlyozza a hormonrendszert. Türelmesebbé tesz. Segít, hogy bizonyos helyzetekben képesek legyünk hallgatni. Ráébreszt mennyire fontos, hogy ne hanyagoljuk el magunkat.