Elengedem illúzióimat, hogy tisztábban lássam a céljaimat és az életem útját...
77. üveg TISZTA/MAGENTA Kehely
Az üveg ajándékai: Igazi sportember, akit ugyanakkor az élet misztikus oldala is érdekel. Gyakran tart önvizsgálatot. Karizmatikus egyéniség. Sokszor neki kell rendet teremteni környezetében, és erre kiválóan alkalmas is. Rengeteg szeretet jellemzi. Bölcsen, következetesen szeret. Együttmuködik az Isteni akarattal. A benne élo mély szeretetet képes minden apró dologban kifejezni. Egy tiszta meder, közvetíto a felülrol jövo szeretet számára.

Az üveg kihívásai: Sosem elégszik meg a feléje áradó szeretet mennyiségévei, mindig úgy érzi még több járna neki. Tudja, hogy változnia kellene, de fél a változástól ezért mindig visszatér megszokott rutinjaihoz. Állandóan mérlegel, ezért nehezen dönt. Túlságosan maximalista, gyakran szigorú önmagához és másokhoz is. Szexuális téren hajlamos túlzásokba esni. Egyszerre túl sok mindent csinál, ezért gyakran szétszórt. Tudja mennyit szenvedett, s most itt az ideje ezt elengedni.

Amiben az üveg segíthet: A Fény forrása az élet forrásává válik. Spirituális fejlodés és az ítéloképesség ereje. A személy igaz minoségének megjelenése. Kézzelfoghatóvá teszi az Isteni szeretetet. Elmélyíti misztikus képességeinket, segít kapcsolatot teremteni a mindenséggel. Nagylelkuvé tesz. Csökkenti maximalizmusunkat, az elégedettség érzésével ajándékoz meg. Lebontja hamis illúzióinkat. Segíti a kreativitás kifejezodését és támogat, hogy megtaláljuk a szépséget az élet apró dolgaiban.