Beengedem a Szellem ragyogását mindenhová, ahová eddig nem jutott el bennem...
78. üveg, Az átmenet üveg LILA/MÉLYMAGENTA, Korona mento
Az üveg ajándékai: Igazi médium, aki élete valódi célját valósítja meg. Elhivatottan küzd saját és mások lelki üdvéért. Sikerült megvalósítania a szellem, lélek, test egyensúlyát. Mindig a megfelelo helyen van a megfelelo idoben. Tudja, hogy az élet a legnagyobb tanítómester. Nem akar Mesterként tetszelegni. Sokan fordulnak hozzá tanácsért, néha azzal is képes segíteni, hogy hallgat. Figyelmet fordít a kis dolgokra, nemcsak önmaga miatt, hanem a szolgálat okán, amit a világnak nyújt. Egy spirituális ember. Mindig hu önmagához. Nagy átalakuláson megy keresztül. Lenyugözo az akaratereje, ugyanakkor alázatos is.

Az üveg kihívásai: Rendkívül szomorú. Hajlamos az önsajnálatra, nem akarja elengedni fájdalmait. Talán feldolgozatlan gyász, vagy valakinek az elvesztése miatt szenved. Úgy véli neki már semmi jót nem tartogat az élet, ezért egyre keserubb. Eloítéletei vannak, sokszor már nem is próbálkozik felvidítani önmagát. Egy birtokolni vágyó ember, aki még a saját szomorúságához is ragaszkodik, amelyet már rég elengedhetett volna.

Amiben az üveg segíthet: Az Ero Fentró1 a földre érkezik, hogy segítse az emberiséget. Szolgálat és mély gyógyítás. Gyógyító szolgálat. Béke, elfogadás és szeretet. Segít megértenünk a karma törvényeit. Megkönnyíti a meditációt és az imát. Ráébreszt, hogy a szolgálat a legnagyobb öröm. Elvezet minket az osi bölcsesség forrásához. Segít egy-egy ciklust befejezni, hálával és békében elbúcsúzni. Átlendít a szomorú idoszakokon. Megszabadít néhány régi rossz szokásunktól.