Ebben a pillanatban szabad vagyok...
80. üveg VÖRÖS/RÓZSASZÍN Artemis
Az üveg ajándékai: Végtelen erovel, bátorsággal és elszántsággal rendelkezik. Számára az élet a cselekvo szeretet. Lénye noi oldalával teljes mértékben tisztában van, élvezi a feminin vonásokat. Rendkívül sikeres, anyagilag kiegyensúlyozott. Képes egyszerre karriert építeni és meleg családi otthont teremteni. Szereti a zenét és a muvészeteket, valószínuleg jó táncos is, aki élvezi az élet szépségét, a jó ételeket, és a kényelmes fotelt. Jó munkatárs. Rengeteg feltétel nélküli szeretet, melegség, törodés árad lényébol, és az energia is, hogy ezeket a gyakorlatban megélje A „belso én” és a „külso én” egyensúlya harmonikus megjelenést tesznek lehetové számára.

Az üveg kihívásai: Bizalmatlan, nem szereti önmagát eléggé. Kihívások az anyával, vagy anyasággal kapcsolatban. Talán régi sérelmek, feloldatlan düh vagy frusztráció gyötrik. Szexuális téren gyakran zavarokkal küzdhet. Nehezére eshet elfogadni a noi szerepmodellt. Életében dominál a materializmus, a belso értékeknek nehezen talál helyet. Úgy érzi senki nem fogadja el úgy, ahogy van.

Amiben az üveg segíthet: A szeretet erejének ébredése. A Krisztus energia a tudatos elme szintjére jut. Azok, akik gondozói munkát végeznek, az üveg segítségével képesek visszatalálni szeretet és fizikai energiatartalékukhoz, ha kimerültek. Megtanít rá mennyire fontos az önszeretet, önmaguk feltétel nélküli elfogadása. Csökkenti az agressziót, a rejtett dühöt és frusztrációt. Segíti a táplálkozással, táplálással kapcsolatos nehézségek megoldását. Ha túlélési nehézségeink vannak, segít azok okait fellelni és megszüntetni. Segíti a különbözo családon belüli szerepek tisztázását, ezért különösen ajánlott családtervezés elott.