Együttérzés, törődés és óvás. A szeretet kifejezésének lehetősége...
81. üveg RÓZSASZÍN/RÓZSASZÍN Feltétel nélküli szeretet
Az üveg ajándékai: Határtalanul érzékeny embert mutat, akit főleg érzelmei motiválnak. Harmonikusan, lágyan mozog, halkan, de határozottan beszél. Kedves és megértő. Szereti embertársait, és őt is szeretik. Mély részvétet érez az elesettek iránt és ahol csak tud, segít. Erős női jellemvonásokkal bír, feminin alkat. Szenvedélyes, szerelmi élete mindig eseménydús. Fontos számára a jó családi légkör, ezért nagyon sok áldozatot vállal. Körültekintő, éber személy.

Az üveg kihívásai: Lehetséges, hogy végtelenül nagy a szeretetigénye. Önmagáról azt gondolhatja, hogy nem eléggé szerethető, ezért sokszor túl korán elmenekül a kapcsolataiból. Folyton úgy érzi, védekeznie kell. Nagyon sokat akar adni másoknak, ezért elfelejtkezik arról, hogy neki is szüksége van energiára, szeretetre. Legnagyobb kihívása, hogy valami miatt alapvetően nem szereti önmagát. Kihívásokra utalhat az anyával, anyasággal, nőiességgel kapcsolatban.

Amiben az üveg segíthet: Önmagunk elfogadásában segít. Ennek során megnyitja a szívünkben a szeretet kapuját. Erősíti megérzéseinket. Különösen sokat képes segíteni árváknak, vagy ha épp édesanyánkat gyászoljuk. Javítja kapcsolatteremtő képességünket. Segíti az újrakezdést a szeretetben, ha egy új kapcsolat elején bizalmatlanok vagyunk. Segíthet az intuíció kifejlesztésében. Megszünteti a menstruációs zavarok lelki okait.