Elengedem a múltat, hogy megnyílhassak a szeretet erejével...
84. üveg RÓZSASZÍN/VÖRÖS Gyertya a szélben
Az üveg ajándékai: Áldozatkész, szeretettel teli személyiséget mutat. Megérzéseit kitűnően hasznosíthatja az üzleti, életben. Megértő másokkal szemben. Fáradhatatlan, rengeteget dolgozik, tele van energiával. Női oldala kiegyensúlyozott, harmonikus. Megvan az energiája és szenvedélyessége ahhoz, hogy feltétel nélküli szeretetet adjon. Elfogadta önmagát. Erős intuíciós képessége van. Megvan a szükséges önfegyelme ahhoz, hogy a múlt berögződéseit megváltoztassa.

Az üveg kihívásai: Gyermekkorában nehézségei lehettek az édesanyjával, vagy egy női modellel a családban. Talán úgy érezte nem kap elég melegséget, szeretetet. Épp ezért rendkívül tartózkodó a női nemmel szemben, vagy nehézséget okoz neki elfogadni az anyaságot. Szerelmi téren is bizalmatlan. Sok elfojtott düh munkál benne. Talán frusztrált és elutasító a felé áradó szeretettel szemben.

Amiben az üveg segíthet: Felébreszti a szeretet erejét. Az óvás vágya. Mély megértéshez vezet önmagunkkal és másokkal kapcsolatban. Javítja megérzéseinket. Segít, hogy tisztábban értsük önmagunkat, és ne érezzünk bűntudatot. A női szerepek felvállalását erősíti. A belső gyermek gyógyítását szolgálja.