Elengedem a múltat, és elköszönök tőle. Hálás vagyok a jelennek, mert óvást, törődést érzek magam körül...
87. üveg KORALL/KORALL Szeretet bölcsesség
Az üveg ajándékai: Egy olyan személyt mutat, aki tökéletes harmóniában él környezetével. Ismeri szerepét a világegyetemben, ezért kiválóan alkalmazkodik. Megértette a kölcsönös egymásra utaltság lényegét, ezért vigyáz gondolataira, érzéseire, szavaira és tetteire. Gyakran magas beosztásban dolgozik, mert fontos neki, hogy a közösségért tevékenykedjen. Fontos számára a családi harmónia, vénuszi szépségre, kényelmes életre törekszik. Szereti a természetet, kitűnő szervező. Képes szeretetet és békét nyújtani környezetének, sőt, az egész világnak.

Az üveg kihívásai: Legtöbbször olyan célt szemel ki érzelmei tárgyául, ami vagy aki elérhetetlen. A viszonzatlan szeretet, szerelem témáját ismétli. Kellemetlen tapasztalatai miatt egyre bizalmatlanabb, keserűbb. Törékeny, mint a korall. Túl érzékeny, azt hiszi, mindenki őt akarja bántani. Nehezen alkalmazkodik, mindig ki akar tűnni a tömegből. Az egyenlőség számára hátrányt jelent.

Amiben az üveg segíthet: A viszonzatlan szeretet, szerelem sebeit gyógyítja. Tisztázza, honnan ered a viszonzatlan szeretet érzése a múltban. Lágy sokk-oldó. Megnyitja a szeretet és az önszeretet kapuit. Enyhíti a kitaszítottság érzését. Alkalmazkodóképességünket növeli. Oldja a régi kapcsolatokból eredő feszültségeket. Megérteti velünk, hogy minden és mindenki úgy van jól, ahogy van. Segít minden olyan terápiát, ahol gyermekkori vagy régebbi sokkélményeket oldanak.