Látom az életben megnyilvánuló teremtő erőt...
89. üveg VÖRÖS/MÉLYMAGENTA Energiamentő
Az üveg ajándékai: Olyan embert mutat, aki rengeteg energiával rendelkezik. Erejét mások számára érthetetlen forrásból, a végtelen misztikumból meríti. Végtelenül lelkes, és másokat is képes lelkesíteni. Nemi erejét céljai elérésére fordítja. Képes gyógyítani energiaátadással. Pénzügyileg mindig sikeres, stabilan áll a lábán. A másoknak komoly gondot okozó problémákat szinte pillanatok alatt képes megoldani. Megvan az energiája ahhoz, hogy gyógyító ösztöneit önmagából előhívja. Intuitív és spirituális. Az idővel rendkívül jó viszonyban áll.

Az üveg kihívásai: Komoly szexuális gondokkal küzd. Legtöbb problémája ebből fakad. Elképzelhető, hogy folyamatos energiahiányban szenved, mert kifacsarja magát. Rejtett düh és frusztráció mérgezik lelkét. Könnyen megsértődik, és nehezen bocsát meg. Nagy energiával kezd el dolgokat, de szinte sosem fejezi be azokat. Nem fordít elég figyelmet a részletekre.

Amiben az üveg segíthet: Segíti gyógyító erőink fejlesztését. A szeretet gyógyításának energiája. Segíti egyesíteni a testet és a tudatot extrém fáradtság és eltaszítottság érzés esetén. Segít szexuális téren egyensúlyt teremteni. A haragot és a dühöt építő akarattá formálja. Gyökeres pozitív változást eredményez pénzügyi helyzetünkben. Ha levertek vagyunk, vagy úgy érezzük extra energiára van szükségünk, ez az üveg kiváló segítséget nyújt.