Érzem, ahogyan egyre Fényesebbé válok miközben a lényem középpontjára fókuszálok...
90. üveg ARANY/MÉLYMAGENT A Bölcsesség mentő
Az üveg ajándékai: Olyan tanító, aki - ha nem is foglalkozik oktatással - megoldotta legnagyobb feladatát, legyőzte mély zavarát. Bölcsen, példákkal tanít. Sugárzik belőle az életöröm, és a higgadt bölcsesség. Megtalálta önmagában a szeretetet és együttérzést. Képes szeretetét belevinni a kis dolgokba. Mintha arannyal teli kincses ládát talált volna a szivárvány végén. A szivárvány azt a békés harmonikus utat jelképezi, mely ide vezette.

Az üveg kihívásai: Nem képes elengedni mély félelmeit és szorongásait, hogy a belső, valódi szeretetet megtalálhassa. Zavarodottság, és gyakori bizonytalanság jellemzik. Önértékelési nehézségei vannak. Hatalomra vágyik, melyet gyakran megfélemlítéssel próbál elérni. Sajátos érdekeinek megfelelően gyakran manipulál másokat. Nem tudja hogyan viselkedjen. Persze tagadja, hogy bármi baj lenne.

Amiben az üveg segíthet: Megszünteti a zavarodottságot. Mély, traumatikus időkben is összekapcsol bölcs részünkkel, az igaz aurával. Segít megszüntetni a félelmeket és zavarodottságot, helyébe a bölcsesség aranya és önvalónk lép. Szeretetet csempész az élet apró dolgaiba. Örömmé változtatja a félelmet. Feltárja régi, irracionális félelmeink okait. Segít azoknak, akik olyan nagyon elítélték önmagukat apró hibáikért, hogy nem képesek jó tulajdonságaikat kifejezésre juttatni. Kiegyensúlyozott, egészséges önértékelést eredményez.