Bízom az élet folyamataiban. S ez által növekszik bennem a remény...
91. üveg OLAJZÖLD/OLAJZÖLD A szív feminin irányítása
Az üveg ajándékai: Olyan vezető személyiséget mutat, aki hallgat a szívére. Érzései és gondolatai egyensúlyban vannak. Nem titkolja, hogy sebezhető, ettől válik erőssé. Igazságos, gyakorlatias, reális, s közben nagyon spirituális. Sokat tevékenykedik a közérdekeiért. Ismeri a női jellegű irányítás titkát, miszerint „Ne vezess, mert nem követlek, ne kövess, mert nem vezetlek. Mellettem lépj, s együtt célba érünk.”

Az üveg kihívásai: Lehetséges, hogy nehéz, keserű életet él. Fél a csalódásoktól, ezért nem nyitja meg szívét. Nem akarja elfogadni női oldalát. Élete folyamatos verseny a hatalomért. Főleg a férfiakkal szemben. Félelmei önbizalomhiányból és rossz tapasztalatokból származnak. Miközben egyre keserűbbé válik, ismétli saját hibáit. Reménytelennek, kilátástalannak ítélheti helyzetét.

Amiben az üveg segíthet: Segít felfedezni feminin vezető képességeinket. A szív ügyei kerülnek előtérbe. A félelem elengedése a szívből. Reményt hoz. Segít a helyes irányban haladni. Enyhíti kritikai hajlamunkat. Felszínre hozza tudatalatti félelmeinket, ezáltal segít tőlük megszabadulnunk. A keserűséget apró örömökké, új reménnyé alakítja át. Feloldja gátlásainkat. Segít, ha színpadra kell lépnünk. Nyugalmat hoz életünkbe.