A bölcsesség Fénye ragyog belsőmben. Érzem és tudatosítom a folyamatot, ahogyan a Szellem megnyilvánul szívemen keresztül...
97. üveg ARANY/KIRÁLYKÉK Uriel Arkangyal
Az üveg ajándékai: Olyan embert mutat, aki szereti a békét, boldog és bölcs. Ismeri élete tervét és eszerint él. Nagyon jó döntéseket hoz, akár spontán, akár hosszabb folyamat eredményeként. Támogat másokat, hogy ők is útjukon járhassanak, és képes biztonságérzetet nyújtani. Flexibilitása és optimizmusa irigylésre méltó. Külön adottsága, hogy gyakran válik mások múzsájává, vagyis inspirálja a művészeket, írókat, s önmaga is nagyon kreatív.

Az üveg kihívásai: Nehézségei lehetnek önmaga elfogadásával, ezért gyakran küzd irigységgel, féltékenységgel. Mély félelmei vannak, főleg intuíciójának és megérzéseinek kifejezésétől fél. Rengeteg düh munkál benne, melyet ő maga sem ismer fel. Hajlamos a szenvedélybetegségekre. Meg kell vizsgálnia értékrendszerét. Szerénység és alázat, mely elvezet a kívánt békéhez.

Amiben az üveg segíthet: Tisztánlátás legmélyebb bensőnkbe. Legbensőbb esszenciánk tökéletesítése. Segít felismerni és megélni életünk feladatát. Megérteti velünk félelmeink okát és értelmét, így könnyebben válhatunk meg tőlük. Segít manifesztálni ötleteinket, megvalósítani terveinket. Segítségével képesek lehetünk mély örömet, boldogságot, és biztonságot találni. Egyensúlyba hozza a fejet és a has területét, vagyis intellektuális és „emésztő” szerveinket.