[Katalin]

Szeretettel köszöntelek a színorgia.hu oldalon.


Miért is készítettem ezt az oldalt? Mert imádom a színeket és a bennük rejlő lehetőségeket. S arra gondoltam lehetőséget teremtek Neked is arra, hogy kapcsolatba kerülj velük a lehető legtöbb különböző módon...


Először is válaszd ki a kedvenc színed, olvasd el mit árul el Rólad. Előfordulhat, hogy van olyan szín, amit nem kedvelsz? Nézd meg ezt is! Használd ezeket az információkat önismereted, önkifejezésed céljából. Majd járj utána annak, hogy hogyan tudod használni a színeket megelőzésre, gyógyításra. Jobban is szeretnéd megérteni a színhez tartozó hangulatokat, érzéseket? Olvasd el színes történeteimet. Úgy érzed ilyen sztorid Neked is van? Töltsd fel bátran a honlapra.


Újdonság, hogy a lakberendezéshez is adok ötleteket, mégpedig a Feng Shui segítségével, ezt is az egyes színeknél találod.


Napi hangulataid, érzéseid hátterét Aura-Soma üveg választásával elemezheted. Ha pedig akad olyan színes fotód, amelyet szívesen megmutatnál másoknak is, irány a galéria.


Hírlevelemre való feliratkozással biztosítod, hogy minden új információról értesülsz. Hiányzik valami a honlapról? Látogass el a színtudatosság.hu-ra vagy írj nekem egy e-mailt! Mielőtt távozol, tedd oldalamat a kedvencek közé. Így bármikor könnyen visszatalálsz.

Szeretettel: Katalin