Királykék

Királykék


Mit árul el rólam, ha (nagyon) szeretem a királykéket?

  Vonzhat a misztikum, a világ működésének megismerése. Hajlamos lehetek hinni az olyan információknak, melyek a nem anyagi világból származnak. Erős intuícióval rendelkezem, talán gyógyító képességem is van. Bölcsességem segít az emberekkel való kapcsolataimban. Megjelenésem előkelő, de nem hivalkodó. Józanságom és koncentráló-, fókuszáló képességem az üzleti életben sikeressé tesz. Fontos számomra a család, a hagyományok tisztelete és megtartása. Felelősségtudatom biztosítja számomra, hogy szeretteim számítanak rám. Kisugárzásom karizmatikus.

Mit árul el rólam ha (nagyon) nem szeretem a királykéket?

  Nehézséget jelenthet a mindennapi, anyagi világban való jelenlét, a hétköznapok megélése. Lehet, hogy rémálmok is nehezítik a helyzetemet. Lehetséges, hogy mások félreértenek, és szomorúságomat távolságtartásként értelmezik, ezért magányos vagyok. Öntörvényű vagyok. Hitem erős (szinte már vak) – ezt mások nehezen értik meg. Racionálisan gondolkodom és mereven ragaszkodom a szabályokhoz ez által korlátozom a lehetőségeimet. Hiányzik a spontán cselekvés az életemből.

Hogyan használjam a királykék színt?

  Használd fájdalomcsillapításra például a lapis lazulit. Alvási zavarok, álmatlanság esetén szintén megkönnyebbülést hozhat a szín használata. Szorongás és félelmek esetén fogyassz királykék ételeket és italokat (fekete olajbogyó, áfonya, fekete ribizli). Királykék öltöny egy üzleti tárgyaláson fél siker.

Feng Shui

  Szerkesztés alatt...

Királykék történetek


Királykék galéria