Korall

Korall


Mit árul el rólam, ha (nagyon) szeretem a korallt?

  Érzékeny, nyitott ember vagyok. Az elfogadó szeret képessége jellemez, másokat együttérzéssel közelítek. Saját magamat is képes vagyok szeretni. Kapcsolatban akár feloldódásra is képes vagyok. Megjelenésem finom, elegáns. Szelídség árad belőlem Energikus vagyok, de nem törtetek. Magasabb célok motiválnak. Fontos számomra mások véleménye. Hajlamos vagyok olyan kapcsolatokba belemenni, ahol függő helyzetbe kerülök a másiktól vagy éppen kettőnél többen vagyunk. Legszívesebben együttműködő, egymás mellé rendelt kapcsolatokat, élethelyzeteket alakítok ki. Szeretek másokkal együtt cselekedni (pl. közös főzés).

Mit árul el rólam ha (nagyon) nem szeretem a korallt?

  Gyakran vagyok türelmetlen vagy éppen haragos. Előfordulhat, hogy sérülékenységemet, érzékenységemet keménységgel álcázom. Mindent megteszek azért, hogy mások jó véleménnyel legyenek rólam azon az áron is, ha ezzel én magam kerülök hátrányos helyzetbe vagy áldozatot kell hoznom. Nehezen érvényesítem az érdekeimet. Alulbecsülöm az értékemet.

Hogyan használjam a korall színt?

  Használd a korallt önbizalmad erősítésére, stresszes helyzetek kezelésére. A szín viselése fokozza jókedvedet, életörömödet. A korall szín erősítése környezetedben enyhíti a viszonzatlan érzelmekből származó lehangoltságot. Őszibarack, sárgadinnye vagy lazac azok az ételek melyekkel a korall szín energiáját erősítheted az életedben.

Feng Shui

  Szerkesztés alatt...

Korall történetek

most én is kipróbálom...

ez fog itt megjelenni...

nem tudom mennyit kellene írni.?!
Korall galéria